onsdag 22. juli 2009

Morgeskift... PUH.

Da er det mange morgenskift framover. Det er ikke min sterke side. Er vel for pokker ikke konstruert for å vekke hanen i Drammen, ei heller henge opp sola. Det er det nok andre som passer bedre til. Så jeg håper det blir noe lastebilkjøring snart. Er på tide man begynner å leve igjen, ikke bare eksistere. Hadde det vært bare rundt hele Hurum og ettermiddags skift, ja da hadde dette vært topp. Men strafferunder til Midtbygda og opp klokka 3 om natta er totalt talentløst.
De folka som er på tr.stopp nettby er ikke helt god alle. Mye selvdigger og forståsegpåere. Noen tåler ikke å bli motsagt, da sensurerer de. andre kutter "vennskap" fordi de ikke tåler at andre har en motsatt politisk mening. Nåja, jeg gir nå blaffen. Den ene sitter i Spania og sutrer og vet best, men har egentlig gått ut på dato for lenge siden. Og den andre er iferd med å gå ut på dato,+ nesten pensjonist han også. Så synd at de skriker så høyt at enkelte kjøper det de forfekter.
Valg til høsten, håper de rød-grønne får fornyet tillit. Hvis SutreSiv og de tre Per'ene får makt er jeg redd de kjører velfredsstaten på ræva i løpet av en "periode". Og vi har egentlig ikke fortjent at slikt skal skje.
Så da er det bare å stå på for Kristin, Jens og Liv Signe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar