mandag 30. august 2010

Enda nærmere..


Mandag. 48 timer..

Morn på mandag. Da er det 48 timer igjen tror jeg. Skal kontakte advokaten i dag, Men når jeg ikke har hørt noe så begynner sjansene til igjen å rulle snart å bli ganske så store. Skal bli godt å komme på vegen igjen.
Ser ut til å bli en brukbar dag værmessig. Sola skinner og himmelen er blå, men varmt er det ikke. 8 grader er ganske høst..









lørdag 28. august 2010

fredag 27. august 2010

Fredag


Snart helg. Fortsatt er det Bergensvær. Nå nærmer det seg veldig at lappen er tilbake. Når jeg ikke har hørt noe til nå, så er det vel store muligheter for at den kan hentes på onsdag. Skal jaggu bli godt å komme på hjula igjen. ;)

torsdag 26. august 2010

torsdag

Og så regner det litt. Skulle tro at man hadde flytta til Bergen. :)


onsdag 25. august 2010

Hei.

Ny dag, nye muligheter. Første kaffekopp fyllt og pillene spist, så da er det bare å dra igang.
Ser faktisk anntydning til blå himmel og det er flere timer siden siste regndråpe. Blir å ta seg et "opplæringsrunder" på nye linjer.. Nærmer seg jo første september og har ikke hørt noe, hverken fra sheriff eller dommer.... Så da er man forhåpentligvis på trill igjen snart.


søndag 22. august 2010

Mandag snart...

Så er det forhåpenligvis bare 10 dager igjen... Men, tar ingen sjanser. Det er lov å håpe.





onsdag 18. august 2010

mandag 16. august 2010

Black is beautyful. :)




Mandag

Da er det mandag. Har vært en helt grei helg, tur i Bjørneparken i går. Brukbart vær hele helga. Hvis jeg har flaks så er det start på siste to ukene som fotgjenger på onsdag. Håper!! :)


torsdag 12. august 2010

Da nærmer helga seg

God dag. Her er det grått og vått. Men har et lite håp om at jeg kan få et glimt av sola i løpet av dagen. Forhåpentligvis så begynner fotgjengerperioden å nærme seg slutten. Begynner å bli LITT rastløs. PUH!!!!





onsdag 11. august 2010

tirsdag 10. august 2010

mandag 9. august 2010

søndag 8. august 2010

Søndag.

God søndag. Sola skinner og det er "bikinivær". Så det blir nok å snu seg på solsenga noen ganger i dag.


lørdag 7. august 2010

torsdag 5. august 2010

snart helg.

Halloen. I dag har det vært paraplyvær. Så det å male på terassen utgikk glatt. Har igrunnen bare brukt dagen til å sløve, og leke litt med noen bilder..
Teller ned mot 1.september... Begynner å bli noget jæveligen rastløs.. Er noen tonn asfalt jeg fortsatt ikke har trillet over. ;)